Over ons

Wie zijn wij?

WorkingCompany is een jong en dynamisch bedrijf opgezet met passie voor het vak.

Wij zijn een partner voor organisaties in diverse branches, van klein tot groot, om een oplossing te bieden voor hun (tijdelijke) personeelsbehoefte, voor nu en in de toekomst.

Dagelijks streven wij ernaar om u, als klant en professional, van de beste oplossing te voorzien. Wij geloven in lange termijn relaties; een partnership waarbij wij uw bedrijf en u als professional, kennen en vooral begrijpen. Uitzenden is meer dan alleen het geschikte project/kandidaat vinden; tijdens de inleenperiode mag u van ons verwachten dat het optimale resultaat uit de medewerker gehaald wordt.

Een Consultant bij Working Company is een specialist in acquisitie, werving en selectie binnen een specifiek(e) discipline en/of vakgebied. Onze Consultants houden zichzelf continu op de hoogte van de huidige en toekomstige vraag- en aanbodzijde op de arbeidsmarkt. Daarbij maken onze Consultants gebruik van hun persoonlijke achtergrond en netwerk, beschikbare marktinformatie, de faciliteiten van WorkingCompany, netwerkbijeenkomsten, (social) media en diverse online en offline bronnen. Middels deze kennis en kunde zijn we zeer goed in staat diverse vacatures naar genoegen in te vullen. Onze hoofdzaak is het vinden van de beste match tussen de wensen van de werkgever en de werknemer.

Wij zijn een gespecialiseerd bureau dat recht doet aan alle partijen. Om dit te realiseren staat er een driekoppig sterk team klaar om alle uitdagingen aan te gaan.

Hella Paes

20161017_114221

Sales Manager

Ik ben Hella en ik bemiddel tussen mensen en bedrijven.
Het belang voor mij is dat er een constante persoonlijke interactie is.
Mijn motto: blijf jezelf!

Kim Paes, MSc

20161017_114143

Manager Research & Development

Ik ben Kim en ik wil graag een maatschappelijk relevante rol betekenen. Door mijn hulpverlenende achtergrond ben ik goed in het sociaal onderhoud en het doorsteken van intersociale problematiek. Dit vindt zijn weergalm bij ons prachtige bureau. Ik koppel graag de juiste mensen aan elkaar en sta voor op als er vragen of problemen het hoofd doen herrijzen. Ik richt mij op projecten en nieuwe kansen voor WorkingCompany.

Tim Diederen

9432a411-27c0-44d9-a9a9-2dc6e8fd4976

Operations Manager 

Ik ben Tim en ben recent het topteam van WorkingCompany komen versterken. Ik breng ruim 10 jaar ervaring in de uitzendbranche met mij mee en wil deze kennis gebruiken om WorkingCompany nog sterker in de uitzendwereld te plaatsen. Hierin ga ik mij vooral richten op verschillende operationele projecten maar houd ik mij ook bezig met een soepel verloop van de dagelijkse gang van zaken.

Privacybeleid

Jouw privacy vinden wij belangrijk en daarom gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, dit lees je ook terug in ons privacybeleid.