Over ons

Wie zijn wij?

WorkingCompany is een jong en dynamisch bedrijf opgezet met passie voor het vak.

Wij zijn een partner voor organisaties in diverse branches, van klein tot groot, om een oplossing te bieden voor hun (tijdelijke) personeelsbehoefte, voor nu en in de toekomst.

Dagelijks streven wij ernaar om u, als klant en professional, van de beste oplossing te voorzien. Wij geloven in lange termijn relaties; een partnership waarbij wij uw bedrijf en u als professional, kennen en vooral begrijpen. Uitzenden is meer dan alleen het geschikte project/kandidaat vinden; tijdens de inleenperiode mag u van ons verwachten dat het optimale resultaat uit de medewerker gehaald wordt.

Een Consultant bij Working Company is een specialist in acquisitie, werving en selectie binnen een specifiek(e) discipline en/of vakgebied. Onze Consultants houden zichzelf continu op de hoogte van de huidige en toekomstige vraag- en aanbodzijde op de arbeidsmarkt. Daarbij maken onze Consultants gebruik van hun persoonlijke achtergrond en netwerk, beschikbare marktinformatie, de faciliteiten van WorkingCompany, netwerkbijeenkomsten, (social) media en diverse online en offline bronnen. Middels deze kennis en kunde zijn we zeer goed in staat diverse vacatures naar genoegen in te vullen. Onze hoofdzaak is het vinden van de beste match tussen de wensen van de werkgever en de werknemer.

Wij zijn een gespecialiseerd bureau dat recht doet aan alle partijen. Om dit te realiseren staat er een driekoppig sterk team klaar om alle uitdagingen aan te gaan.

Hella Paes

dsc07851

Sales Manager

Ik ben Hella en ik bemiddel tussen mensen en bedrijven.
Het belang voor mij is dat er een constante persoonlijke interactie is.
Mijn motto: blijf jezelf!

Kim Paes, MSc

dsc07839

Manager Research & Development

Ik ben Kim en richt mij op projecten om WorkingCompany te laten groeien en ontwikkelen. Hierin koppel ik mijn huidige werk met mijn carrière als psycholoog en deze unieke combinatie vindt zijn weergalm bij ons prachtige bureau op het gebied van ‘development’. Ik koppel graag de juiste mensen aan elkaar en sta klaar als er vragen of problemen ontstaan. Op dit moment ben ik bezig met het ontwikkelen en opbouwen van een afdeling gericht op trainingen/workshops als zijnde een bijzonder leercomponent van ons bureau, zodat wij naast arbeidsmogelijkheden ook persoonlijke en professionele groei kunnen aanbieden.

Tim Diederen

dddd

Operations Manager 

Mijn naam is Tim en ik breng ruim 10 jaar ervaring in de uitzendbranche met mij mee en deze kennis gebruiken wij hard om WorkingCompany nog sterker in de uitzendwereld te plaatsen. Hierin richt ik mij vooral op verschillende operationele projecten, waaronder de de afdeling Fire & Safety in het bijzonder, maar houd ik mij ook bezig met een soepel verloop van de dagelijkse gang van zaken.

Rik Diederen

ndjjndn

Office Manager 

Even voorstellen, mijn naam is Rik en ik zorg als Office Manager ervoor dat alles binnen het kantoor soepel verloopt. Hierbij concentreer ik mij zowel op algemene zaken als in het bijzonder op de afdeling Fire & Safety, Binnen deze afdeling ben ik een aanspreekpunt voor vragen en onduidelijkheden en zorg ik ervoor dat achter de schermen alles op orde is.

Privacybeleid

Jouw privacy vinden wij belangrijk en daarom gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, dit lees je ook terug in ons privacybeleid.