Werkgever

Wat kunt u van WorkingCompany verwachten?

WorkingCompany is een partner voor organisaties in diverse branches, van klein tot groot, om een oplossing te bieden voor hun (tijdelijke) personeelsbehoefte, voor nu en in de toekomst. Dagelijks streven wij ernaar om u, als klant en professional, van de beste oplossing te voorzien. Wij geloven in lange termijn relaties; een partnership waarbij wij uw bedrijf en u als professional, kennen en vooral begrijpen. Uitzenden is meer dan alleen het geschikte project/kandidaat vinden; tijdens de inleenperiode mag u van ons verwachten dat het optimale resultaat uit de medewerker gehaald wordt.

Werving en selectie

De juiste persoon vinden voor een vacature is een tijdrovend en veeleisend werk. Het bestaat niet uit eenvoudig een vacaturebeschrijving uploaden en gesprekken voeren met kandidaten. Om ervoor te zorgen dat u de juiste persoon in huis haalt is het van belang om goed te investeren in het voorwerk: een duidelijk omschreven profiel, harde en zachte eisen voor de selectieprocedure, een pakkende vacaturetekst en inzet van social media. Om hierna een of misschien wel meerdere selectierondes te houden.

Bij WorkingCompany begrijpen wij hoe belangrijk het voor u en de toekomst van uw bedrijf is om de juiste persoon op de juiste plek te hebben, of dit nou voor langere of kortere tijd is. Wij begrijpen ook dat u liever uw tijd en aandacht in uw bedrijf steekt. Dat is waarom wij graag voor u met zorg en aandacht de werving- en selectieprocedure overnemen. Zodat u alleen aandacht hoeft te geven aan geselecteerde geschikte personen en u veel tijd bespaart. Wij zorgen in overleg met u voor een sterk profiel en selecteren de juiste mensen die hieraan voldoen. Ook voeren wij de eerste gesprekken om zeker te weten dat u alleen de meest geschikte kandidaten ontmoet. WorkingCompany doet het werk voor u!

Uitzending

U vertelt ons wie u nodig heeft, voor hoeveel uur en en voor hoe lang. Wij zorgen ervoor dat u de juiste medewerker krijgt binnen de afgesproken tijd. Heeft u andere wensen of verlangens? Wij gaan graag met u rond de tafel zitten om van u te horen hoe wij u precies kunnen helpen.

De medewerker gaat bij u aan de slag en wij zorgen ervoor dat u hier minimaal naar om hoeft te kijken. Dit betekent dat u geen tijd en geld hoeft te steken in de werving- en administratiekosten. Op basis van de gewerkte uren zorgen wij voor de factuur die u eenvoudig online kun accorderen en waar u overzichtelijk alle facturen bij elkaar heeft staan. Bij ziekte zorgen wij voor uw medewerker, u betaalt uitsluitend  voor de gewerkte uren.

Begeleiding van personeel

WorkingCompany zoekt niet alleen de beste match voor de job maar wij staan ook hierna voor u klaar. Wij helpen u bij HR-vraagstukken, adviseren u én denken met u mee in het proces van in-, door- en uitstroming van uw personeel. Daarnaast biedt WorkingCompany coaching op het gebied van zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling op de werkvloer en staan wij tijdens uw werkuren klaar voor bemiddeling voor een optimale werkervaring voor zowel u als de werknemer.

“Een flexibel personeelsbestand voor de gewenste ondersteuning op elk moment”

“In no time de ideale match tussen opdrachtgever en kandidaat”

CAO uitzendkracht

WorkingCompany hanteert de ABU-CAO voor uitzendkrachten.

Onze voorwaarden

Wij hanteren de voorwaarden gesteld binnen de voorwaarden van de ABU. Lees hier meer over de ABU en de bijhorende voorwaarden.